Recensies

Emmy de Fotograaf, klein van stuk maar groots in verbeeldingskracht. In mijn Haagse periode (2018 – 2020) werkte ik samen met haar voor het Meerjarenprogramma Kunstwerken. Dat gaat over vervangen en renoveren van bruggen en kademuren in de binnenstad. Emmy is betrokken en pakt het juiste moment. Dat levert prachtig fotowerk op. Zij het beeld, ik het woord. Zo maakten we samen duidelijke en effectieve communicatie voor de omgeving. Haar flexibiliteit en pragmatisme waren opvallend. Nooit voor een 1 gat te vangen, altijd een oplossing. Een bekende verschijning in oranje verpakking op menig Haagse bouwput. Ze was overal welkom met haar Brabantse gezelligheid. Dank je wel Emmy, vond supertof om met je te werken.

H. Franssen

Communicatieadviseur MJPK - gemeente Den Haag

Emmy leerde ik kennen via onze webontwikkelaar, toen ik zocht naar een fotograaf die beelden kon maken voor onze nieuwe website. Ik vroeg haar om de eerstelijnszorg in beeld te brengen op een menselijke manier, met vooral ook ‘echte mensen’ in beeld. Dat is gelukt: met haar ongedwongen manier van doen, authentiek en betrokken, wist Emmy prachtige foto’s te maken! Met haar rust en humor, won ze het vertrouwen van de zorgverleners die ze portretteerde. Emmy is creatief, in het maken van beelden én in het bedenken van pragmatische oplossingen. Ze heeft mij daarmee enorm geholpen, waardoor het lukte om in een hectische tijd toch een mooie, nieuwe website op te leveren. Inmiddels kan ik wel stellen dat Emmy onze ‘huisfotograaf’ is! Oftewel: ik werk graag met haar samen.

E. Swinkels

Adviseur Communicatie - Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ)

Emmy heeft zich goed verdiept in wie wij zijn en wat we belangrijk vinden. Daardoor weet ze in haar fotografie precies te raken wat wij belangrijk vinden. Vooral haar foto's van mensen vinden we geweldig, omdat ze vaak precies de kern van iemand weet te pakken. Verder is ze flexibel, snel en heel prettig in de samenwerking.

M. van den Heuvel

Communicatieadviseur - Woonstichting Charlotte van Beuningen

Opdrachtgevers

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart