Emmy de Graaf

In 2010 behaalde ik mijn bachelor in design, redactionele fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Mijn interesse voor fotografie ontstond al vroeg: tijdens een High School uitwisseling in Nieuw-Zeeland. Hier volgde ik fotografie les en stond ik dagelijks in de doka op school foto’s te printen. Een passie was geboren. Na jaren in Den Haag gewoond en gewerkt te hebben, verhuisde ik weer terug naar mijn roots in Brabant: ’s-Hertogenbosch.

Waarin ligt de kracht van mijn werk? In het observeren van het menselijk gedrag in het dagelijks leven. Die pure momenten vastleggen, waarvoor timing van cruciaal belang is en ik me als fotograaf zo onzichtbaar mogelijk dien op te stellen. Met een complete serie of een op zichzelf staand beeld breng ik het te vertellen verhaal zo goed mogelijk over. Als reportage fotograaf word ik vaak ingezet voor maatschappelijk betrokken onderwerpen. Onderwerpen die mijn nieuwsgierigheid en interesse hebben, die zorgen voor een brede blik op onze maatschappij.

Met een ruime hoeveelheid ervaring ben ik breed inzetbaar voor allerlei soorten fotografie opdrachten. Van portretten en reportages tot sfeerimpressies en persmomenten.

E-mail: emmy@emmydefotograaf.nl

Telefoon: 06 41 18 18 13

KVK: 50342037

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart