Emmy de Graaf

Ik ben Emmy de Graaf (1984) en freelance reportage-fotograaf. Mijn werk is toegankelijk voor een breed publiek, maar ik werk het meest voor bedrijven in de maatschappelijke en dienstverlenende sector.
Ik fotografeer mensen het liefst zoals ze écht zijn, in hun dagelijkse omgeving of werkzaamheden.

Ik heb mijn BA in redactionele fotografie behaald aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. De interesse voor fotografie begon tijdens een High School uitwisseling in Nieuw-Zeeland, waar ik fotografie-les volgde en dagelijks op school in de doka foto’s stond te printen. Dit groeide uit tot mijn passie!

De kracht van mijn werk ligt in het observeren van het menselijk gedrag in het dagelijkse leven, waar de timing van het moment van belang is en ik me als fotograaf zo onzichtbaar mogelijk opstel. Ik ben altijd nieuwsgierig en vraag me af waar mensen op dat moment aan denken. Met een serie of een alleenstaande foto wil ik graag het verhaal van en over die persoon vertellen en goed overbrengen.

Ik werk onder andere voor: ANWB, gemeente Den Haag, Studio Piraat, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Philips Healthcare, Woonwijze, Dutch Green Building Council.

E-mail: emmy@emmydefotograaf.nl

Telefoon: 06 41 18 18 13

KVK: 50342037

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart